10è. PREMI LITERARI DE “CONTES i POESIA SOLIDARIA”

L’ ONG ATENEU DEL MÓN, crea els premis literaris de narracions curtes, poesia I còmic per a la SOLIDARITAT. L’objectiu d’aquests premi és fomentar i promoure la creació literària a l’entorn de la SOLIDARITAT.

BASES:

 

 1. TEMA: serà sobre la SOLIDARITAT, O DRETS HUMANS

 2. CATEGORIES PER CONTES SOLIDARIS: DE 10 A 12 ANYS

DE 13 A 17 ANYS

ADULTS

CATEGORIES PER POESIA: CATEGORIA ÚNICA

 1. OBRES: les obres hauran de ser inèdites, redactades en llengua catalana o castellana.

 2. PARTICIPANTS: Els participants sols podran optar a una categoria.

 3. EXTENSIÓ: Els treballs seran, contes i poemes, amb un màxim de 2 fulls.

 4. PRESENTACIÓ: Els treballs es poden presentar en format paper DIN A-4, a doble espai, lletra tamany 12, original i 2 copies.

*El format de presentació amb paper, a la portada de l’obra es consignarà el TÍTOL DE L’OBRA, i CATEGORIA i, en sobre tancat el nom de l’autor/a i les seves dades, adreça, telèfon de contacte, i adreça electrònica.

 1. LLOC DE PRESENTACIÓ: S’hauran de enviar en PDF per correu electrònic ateneudelmon@hotmail.com; o lliurar-ho a mà, o mitjançant correu postal, a la Biblioteca Municipal de Sant Quirze, c/ Eduard Toldrà s/n - 08192 – SANT QUIRZE DEL VALLÈS.

 2. TERMINI: S’acceptaran treballs fins el dia 1 de maig de 2019.

 3. JURAT: Estarà format per un membre de l’ONG Ateneu de Món, una persona de la biblioteca, un representant de l’ajuntament, una professora de literatura, un autor del poble, i un representat dels medis de comunicació.

Si les obres presentades no reuneixen prou qualitat, el jurat es reserva el dret de declarar el premi desert

 1. VEREDICTE: Els premiats es donaran a conèixer el 11 de maig 2019.

 2. EXPOSICIÓ: Tots els treballs premiats es penjaran a la pàgina web de l’Ateneu del Món, a les xarxes socials, als diaris digital del poble i se’n farà ressó a la Ràdio de Sant Quirze del Vallès al programa SOM SOLIDARIS.

 3. PREMIS:

CONTES SOLIDARIS: Un premi per cada categoria:

De 10 a 12 anys un val de 60,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès

De 13 a 17 un val de 60,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

Adults Un premi, consistent en un val de 100,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

POESIA: Un premi, consistent en un val de 100,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

 • Tots els participants obtindran un diploma de participació.

 1. LLIURAMENT DE PREMIS: El lliurament de premis, es farà dins de la Festa del Comerç Just, i Banca Ètica, el dia 19 de maig 2019, a les 12 hores al parc de les Morisques,

 

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI !!!!

S. Quirze del Vallès, Febrer 2019

Sin título-1.jpg