Bona tarda,

 

I tant que ajudarà els nens de Papua... La veritat és que no esperàvem que la aportació fos tan generosa, estem molt impressionats. Ja saps que cada tractament costa aproximadament un euro, així que amb els vostres diners 3000 nens tornaran a somriure, a anar a l' escola, a relacionar-se amb els seus amics i a estar sans.

 

Treballar a aquest projecte ens fa sentir molt sols en tots els aspectes. Passem molts mesos en una illa remota al punt més allunyat possible i tampoc tenim respostes molt positives de les institucions, governs i empreses d' aquí quan estem per Barcelona, així que de vegades sembla que les ajudes són molt difícils d' aconsseguir. 

 

Malgrat tot, aquesta setmana ha estat molt positiva i hem rebut ajudes de l' Ajuntament de Barberà del Vallès, d' un IES de Salamanca i de vosaltres, i això ens anima moltíssim a seguir amb la nostra feina. En poques setmanes tornem a Papua i en pocs mesos començarem un nou projecte a New Ireland que servirà a l' OMS per acabar de decidir el plan final d' eradicació conjutament amb els governs. Precissament aquest projecte s' havia de començar aquest any, però per falta de finançament l' hem hagut d' endarrerir uns mesos. Ara sembla que podrem començar-lo cap el segon trimestre de l' any que ve i aportacions com la vostra han estat claus per què això succeeixi.

 

Per suposat que si necessiteu qualsevol document per demostrar o justificar el que sigui us ho farem arribar, només ens heu de dir quan i com el voleu i entre la Laia Bertran i jo mateix ens posarem mans a l' obra.

 

Una abraçada i moltes gràcies de nou a tu personalment i també a aquest petit grup de persones que han dedicat temps, esforç i diners a ajudar-nos i col.laborar a fer feliços els nens que pateixen aquesta malaltia.

 

Sergi Gavilán
Sección de enfermedades olvidadas de la piel

 ISGlobal 

Barcelona Institute for Global Health 
Hospital Clínic - Universitat de Barcelona
Carrer Rosselló 132 
E-08036Barcelona, Spain 
Tel. + 34 93 227 1811 
pian@isglobal.org 
www.isglobal.org