top of page

Tres ONGs del municipi: Acció Solidària del Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda, en estreta col·laboració amb l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès, hem impulsat un projecte a la Baixa Casamance (Senegal) per a la creació d’un centre de formació continuada de joves i adults en diferents oficis (fusteria, electricitat, lampisteria, construcció, soldadura), noves tecnologies i alfabetització, entre d’altres.

 

El mòdul 1 (a sota), construït durant el primer semestre del 2014, ja és una realitat, el que ha permès començar les classes aquest mateix setembre.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les dones dels barris del municipi de Thionk Essyl, des del Groupement de Promotion Femenine, de Protection des Enfants et de Lutte contre la Pauvreté (GPF), treballen a la zona per tirar el projecte endavant i a Sant Quirze comptem amb tu per què la construcció dels mòduls 2 i 3 (residència, dormitori, banys i cuina, zona hort, dues aules més) sigui possible.

 

És la primera vegada que tres ONGs de la Mesa de Solidaritat de Sant Quirze treballen conjuntament en un mateix projecte i hem de dir que el resultat està sent tot un èxit! 

tornar

bottom of page