top of page

PROJECTE 2022 -  “EDUCACIO DIGITAL A GHANA”

 

Des de l’Ateneu del Món, aquest any volem presentar a Mesa, el projecte d’Educació Digital a Ghana, ve de la mà de la nostra contrapart NASCO.

NASCO es va fundar i  fa mes de 12 anys que esta treballant a la zona de GHANA, el seu fundador OUSMAN UMAR, va arribar fa 15 anys a Barcelona, li va costar mes de 4 anys des de que havia sortit de Ghana fins arribar a Barcelona, creuant deserts, i el mar amb pastera, va ser adoptat per una família Catalana que li va permetre empoderar-se de la seva situació, va estudiar dues carreres universitàries, va ser premi princesa de Girona 2021 per la seva feina, portar l’educació i formació a Ghana perquè els joves tinguin les oportunitats, i  que no els faci falta abandonar el seu país per trobar un futur. 

 

Ha escrit diferents llibres explicant experiències vitals, ha vist morir el companys i amics que l’acompanyaven per aquesta travessia, quan va arribar el paradís que havia somniat no existia, però si va entendre que la solució esta a l’origen, lligat a les oportunitats i sempre diu:” La solució es alimentar les ments mitjançant l’educació”.

Venen avalats per entitats solidaries com Proactiva Open Arms (que treballen conjuntament a Ghana), Fundació la Caixa. I personatges com el Dr. Clotet, o la periodista Gemma Nierga.

Hem portat amb anterioritat petits projectes amb Nasco, projecte de les dones de Ghana i la seva feina de Mel Solidaria amb l’empresa Mel Muria.

Amb totes aquestes premisses pensem que es un bon projecte per presentar a projecte de Mesa 2022.

 

Sant Quirze del Vallès, Abril 2022

nasco-feeding-minds-site-icon.jpg

Memòria

anual

2021

Sin título-1 copia.png

Ousman Umar president de l'ong NASCO

Imatges del complex de

biblioteca/TIC incomplet

bottom of page