top of page

CANDIDATURA PREMI DONA INTERNACIONAL  2017

 

ANNA FERRER (PRESIDENTA DE LA FUNDACIO VICENTE FERRER).

 

L’ Ateneu del Món presenta la candidatura d’ Anna Ferrer, per els valors solidaris i el seu compromís envers els altres i mes desfavorits al llarg de tota la seva vida.

 

L’ Anna Ferrer, viu i treballa a l’Índia, actualment es la Presidenta de la FUNDACIÓ VICENTE FERRER, es la impulsora de un programa i un model pioner en cooperació, que ha aconseguit treure de l’extrema pobresa a mes de dos milions de persones a l’Índia Rural.

 

L’any 70 Anna Perry es casa amb Vicente Ferrer, estan vivint a Andhra Pradesh, un dels estats mes desèrtics i pobres de l’índia, tenien un gran somni, que les famílies del poble poguessin aconseguir sortir de la pobresa extrema per una vida digna, i així a dia d’avui es pot dir que ho han aconseguit, a on treballa la Fundació, mes de 3000 pobles han millorat, educació, sanitat, integració social i tots els nens estan escolaritzats.

 

Des de els seus inicis Anna Ferrer va mostrar una gran capacitat de lideratge i gestió a la organització, es intel·ligent, compromesa i ha posat una atenció especial en els drets a la dones, les persones amb discapacitat i la sanitat configurant una xarxa sanitària a l’abast de tota la població.

 

Des de la FVFAnna Ferrer ha lluitat per la igualtat de gènere, educant per eliminar totes les formes de violència contra les dones i nenes, creant mes de 8.100 grups on participen 111.200 dones, concedint préstecs, formació especialitzada i assessorament.

 

Per la seva trajectòria, per la seva tasca envers els demes, com a dona solidaria i compromesa, considerem que es mereixedora del Premi Internacional  2016 de Sant Quirze del Vallès.

 

.

.

bottom of page