top of page

XERRADA DE L'ARCADI OLIVERES

 

Dijous 14 de febrer torna a Sant Quirze l’Arcadi Oliveres, una de les veus més lúcides d’aquest país. 

Economista de formació, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona durant més de quaranta anys i activista social, ha militat en diferents associacions per la defensa de la justícia social, la més destacada, Justícia i Pau, a la qual ha estat vinculat des de principi dels vuitanta.

Compromès políticament amb els moviments d’esquerres, l’Arcadi ha dedicat bona part del seu temps a fer conferències tant a nivell nacional com internacional, apart de col·laborar amb diverses publicacions. 

Amb un discurs amable en la forma i punyent en el fons, en les seves xerrades tira del fil de diverses trames i corrupteles, destapant totes aquelles connexions subterrànies que existeixen en política i fòrums de poder, i no escatima en anècdotes que sustenten amb tanta gràcia com acidesa els seus arguments. 

No anem sobrats de referents, sacsejadors de consciències, persones amb criteri i esperit crític i l’Arcadi n’és una, d’autoritzada i necessària, i és per això que ens complau que hagi acceptat la invitació de l’Ateneu del Món i poder tenir-lo ben aviat un cop més a Sant Quirze.

Dijous 14 de febrer, Biblioteca de Sant Quirze, 19.00 h.                                                 Entrevista a l'Arcadi Oliveres a Ràdio Sant Quirze

bottom of page