top of page

CONCERT DE NADAL 2018 

 

GRÀCIES a tots els que ens heu acompanyat en el Concert de Nadal 2018, us volem donar les gracies per venir,  per estar-hi sempre, per ajudar-nos en tots els projectes, per estar al nostre costat a les bones i a les males estones, sense vosaltres Ateneu del Món no existiria, donar les gracies a l’Ajuntament que any rere any confia en nosaltres i en el nostres projectes, il·lusions i desitjos de fer un món millor.

Un nou concert de Nadal,  i amb aquest concert hem acabat la celebració que fa un any vàrem començar,  els 20 anys de vida de l’Ateneu del Món, i ho hem aconseguit... i continuem,  i cap els 21 iii . 

Malauradament, no ens falten causes ni motius per continuar treballant, els nostres projectes Palestina, El Salvador, Nepal, Índia, i durant tot aquest temps: l’esperit de lluita de l’ATENEU DEL MÓN i el nostre lema, les petites accions poden impulsar grans canvis, i amb aquesta motivació hem treballat cadascun dels 20 anys de la nostra trajectòria com a entitat. 

El concert d’aquest any per un petit projecte, molt petit,  però molt necessari: bicicletes per les nenes de la Índia, per poder arribar a Escola, conjuntament amb la Fundació Vicente Ferrer, gracies a tots per la vostra generositat. I Ho hem fet possible gracies a vosaltres.

 

15 de Desembre 2018

ATENEU DEL MÓN

bottom of page