top of page

Bona nit a tothom, gracies per ser aquí;

Un nou NADAL,  i això vol dir temps del concert que Ateneu del Món any rere any per aquestes dades ens convoca. És moment de mirar enrere i fer balanç, però també de mirar endavant cap a un 2017 en què posarem el comptador a zero, tot esperant que serà molt millor que l’any que ara acaba. 

Si repassem aquest 2016 tenim com sempre un munt de projectes que amb l’esforç de tots,  i en especial amb la vostra ajuda em pogut portar a terme, i per no allargar-nos, sols recordar que aquest any 2016 hem treballant molt i de valent amb un projecte a Nepal, arran del terrible terratrèmol,  un projecte que encarem tots els àmbits, formació, cooperativisme, microcrèdit, construcció i de la mà de bons companys com Amics del Nepal, Base A, o Caldes Solidaria ho portem endavant.

També un any mes al costat del companys Palestins, amb ajuda sanitària per les dones, amb un centre d’acollida per dones amb violència de gènere.

Un projecte de emergència per HAITI, que aquest any 2016 ha estat de nou colpejada per l’huracà MATHEW, i allà hem estat.

D’una manera o altra, hem treballat per contribuir a millorar qualsevol d’aquestes realitats tan dispars com injustes.

Com a municipi, creiem que ens podem sentir orgullosos de ser un poble sensible amb les problemàtiques d’altres indrets, com a part del món global en què vivim.

I sense oblida la trista realitat que aquest any ens colpejar a tots, i que es la mes gran catàstrofe humanitària que estem vivint, la crisi migratòria que viu Europa, amb conflictes, i una guerra a Síria de mes de 5 anys, l’Ateneu del Món, hem estat al costat dels refugiats, hem treballat i col·laborat amb diferents projectes i per diferents entitats que estan al seu costat. 

No oblidem en cap cas que aquesta camí no el fem sols, sinó amb tots vosaltres, els que durant tants anys ens acompanyeu i els que any rere any us hi afegiu com a nous amics, col·laboradors i simpatitzants de l’Ateneu del Món. Perquè necessitem el vostre ajut i la vostra solidaritat per continuar. GRÀCIES! 

bottom of page