top of page

CONCERT DE NADAL 2020

 

Dissabte 12 de desembre, va tenir lloc a La Patronal el tradicional Concert de Nadal que l’Ateneu del Món ofereix cada any per aquestes dates a tots el ciutadans de Sant Quirze. Amb totes les mesures de prevenció recomanades, l’Ateneu ha volgut donar suport a la Cultura i recolzar la Marató de TV3, destinant la recaptació del concert per a la investigació de la Covid-19.

En aquesta ocasió, l’oferta musical ha estat diferent. Per aquest auditori han passat  estils como ara el jazz, el tango, la bossa-nova, els musicals, el swing, etc. Amb la intenció d’oferir propostes diverses, aquest any el grup convidat ha estat el Trio “Fools Of Music“, duo vocal i piano, que ens han ofert un repertori de nadales conegudes nord-americanes i de temes versionats al català, que han satisfet al reduït aforament que s’ha hagut d’establir a causa de les restriccions imposades (50%).

La resposta del públic, malgrat les circumstàncies, ha estat d’allò més solidària. Entre les entrades presencials i les de Fila Zero s’han recaptat 1.040 €, que aniran íntegrament a La Marató de TV3.

Agraïm el recolzament de tothom a la Cultura i la Solidaritat i esperem l’any vinent retrobar-nos tots junts de nou al teatre. 

 

Ateneu Del Món – Desembre 2020.

bottom of page