top of page

CONCERT SANT QUIRZE AMB EL MARROC

El passat divendres, l’Ateneu del Món junt amb l’Ajuntament de Sant Quirze va organitzar un concert a la Sala Josep Brossa de La Patronal per recaptar fons per al Marroc, arrel del terratrèmol del passat 8 de setembre. 

De seguida diversos grups de música del nostre poble s’hi van oferir a participar desinteressadament. Finalment la coral jove Athena Noctua i la Bella Quirze Band, totes dues dirigides per la Lourdes Espinal, així com la formació Alea, amb la Montse Avellaneda i l’Alba Jiménez com a vocalistes i compositores de bona part dels temes, van actuar en una nit on no va faltar el gòspel, el pop, la cançó d’autor, entre d’altres. En definitiva, bona música per una bona causa. 

Prop d’un centenar de persones van assistir a l’acte, que sumats a les aportacions de Fila Zero i la donació del grup cultural Tocats per la Cultura van fer un total de 1.350 €, que aniran destinats a l’EREC (Equip de Rescat i Emergències de Catalunya), del qual la Meritxell Cascán, veïna de Sant Quirze i infermera del Clínic n’és part.

 

Gràcies a tots els que heu fet possible aquesta mobilització en tan poc temps.

bottom of page