top of page

Teatre ELS COMPLETS DESCONEGUTS

20210531_105440.jpg

El passat 30 de maig, l’Ateneu del Món va oferir una activitat de teatre a la sala Josep Brossa de la Patronal, per recaptar fons per  poder equipar nous espais als hospitals de la Índia i Nepal, per atendre pacients afectats per la còvid-19, ajudant així a Amics del Nepal i a la Fundació Vicente Ferrer, en les seves campanyes #oxygenfornepal i #oxygenforindia, ja que la necessitat d’oxigen als hospitals de Nepal i de la Índia és molt alta.

L’obra de teatre, “Els complets desconeguts”, portada a terme per la Companyia del Teatre Sant Vicenç, de Sabadell va ser tot un èxit, i no només d’assistència, ja que ens van fer gaudir d’una vetllada la mar d’agradable plena de riures.

La recaptació neta de l’obra va ser de 900€, dels quals 400€ aniran destinats a la Fundació Vicente Ferrer  i 500€ a Amics del Nepal.

 

Des d’Ateneu del Món volem fer un agraïment a l’Ajuntament de Sant Quirze, per ajudar-nos a organitzar l’event, a tots els assistents per col·laborar i especialment a la companyia de Teatre Sant Vicenç per col·laborar un cop més amb nosaltres.

bottom of page