top of page

19ª FESTA CUBANA, una festa solidària que cada any porta a terme un projecte. Una festa consolidada al nostre poble i que dóna el tret de sortida a les festes d’estiu que tot el mes de juliol, ens acompanyen.

 

Com cada any un èxit de públic que ens ha acompanyat, uns a sopar i una bona quantitat de amics que venen a fer els mojitos i ballar, al llarg de la nit han passat molts veïns, i amics per la festa.

 

Aquest any la festa Cubana es mes de S. Quirze que mai, doncs tots els guanys que podem aconseguir es quedaran a Sant Quirze.

Sabeu que cada any els guanys van destinats íntegrament a un projecte de cooperació internacional, (Cuba, Nepal, Palestina, Xat, etc.).

Aquest any però, en vista de la situació tan crítica que estem vivint al nostre voltant, hem decidit col·laborà amb els Serveis Socials de Sant Quirze per finançar casals d'estiu per a nens de famílies amb dificultats socio econòmiques, i nens amb necessitats educatives especials.  És una oportunitat per a ells de participar durant uns dies en un projecte lúdic i

Educatiu.

                                               
Dins de la festa un moment molt esperat i divertit es el sorteig del diferents lots i productes que els comerciants del nostre poble ens ofereixen, teníem 40 regals que han estat sortejats, agraïm a tots els comerciants la seva col·laboració i la seva ajuda.

 

En la Festa Cubana 2014, hem entregat el premi del 3er. concurs de cartells de la Festa cubana a la guanyadora PAULA BITO .

 

Tanmateix vàrem agrair al nostre cuiner de capçalera en JAUME de la Vostra Cuina, que cada any es compromet amb el nostre projecte solidari i ens fa la fideuada mes bona.

Aquest any tenim un nous col·laboradors els amics i companys del NSQ, Sant Quirze, que han volgut col·laborar amb el projecte sense cap ànim de lucre i son uns grans professionals que ens varen fer molts mojitos, gintònics, molt bons.

 

Ens varen acompanyar tota  la nit el  DJ Jordi & Sílvia,  vàrem tenir unes classes de salsa, per “L’Espai de dansa” de Sant Quirze,  i l’orquestra “La Panamericana” que ens van animar, i entre tots no vàrem parar de ballar i moure’ns  tota la nit.

 

Volem agrair l’ajut de tothom, la col·laboració de l’ Ajuntament, i en especial de tots els treballadors que ens ajuden, i el recolzament de tots  els veïns que any rere any no deixen de acompanyar-nos a la Festa Cubana, i poder aconseguir que els nostres projectes solidaris surtin endavant.  GRÀCIES.

 

05 JULIOL  2014

 

tornar

bottom of page