top of page

XXI  FESTA CUBANA -  02 JULIOL  2016

La XXI FESTA CUBANA ja ha acabat, i com cada any el repte continua, ara cap a la XXII - Festa Cubana,  una festa solidària molt consolidada al nostre municipi i que cada any treballa per un objectiu solidari, el 2016 per Ajuda als Refugiats.

 

Al llarg de la nit, han estat molts els veïns i amics que han passat per la festa, alguns a sopar i altres a fer uns mojitos i a ballar, i participar al sorteig del diferents lots i productes que els comerciants del nostre poble ens han ofert  desinteressadament.  Hem sortejat fins a 60 regals, així que agraïm un any més a tots els comerciants la seva col·laboració.

 

I aquest any us volem recordar que som testimonis de la pitjor crisi de refugiats de la nostra era, amb milions de dones, homes i nens lluitant per sobreviure, el nostre mar mediterrani és testimoni de milers de morts, les fronteres de Europa ens avergonyeixen, els estats europeus inoperants, i tots nosaltres en som espectadors. Per aquest motiu la Festa Cubana 2016 dedica tots els esforços a les persones refugiades que necessiten tot el nostre suport i atenció.

 

Des de SQV un grup de voluntaris estan treballant a Idomeni és la entitat AJUDEM-AYUDEMOS-HELP, i a ells tot el nostre suport, i tots els guanys de la Festa que de moment ja són 2.692,-€

Són importants iniciatives socials i culturals que apropin la realitat dels refugiats, despertin consciències i generin solidaritat. Ateneu del Món se’n fa ressó, i considerem, que és necessària una ciutadania conscient, sensibilitzada i activa, gràcies a tots el que heu participat.

Entre els actes de la Festa Cubana es va fer l’ inauguració de l’exposició “AJUDEM ELS REFUGIATS”, un testimoni gràfic del membres de AJUDEM-AYUDEMOS-HELP, que podeu veure tot el mes de juliol al vestíbul de la Masia de can Feliu.

També hem d’ agraïr al nostre cuiner de capçalera, en Jaume de La Vostra Cuina, que cada any es compromet amb el nostre projecte solidari i ens fa la fideuada més bona, també volem agraïr la col·laboració generosa del nostre speaker MARCEL, els DJ JOAN & SILVIA, i l’actuació musical de l’orquestra “SABOR CUBANO”.

 

Així doncs, volem agraïr a tothom pel seu ajut, a l’Ajuntament per la seva la col·laboració un any més, i en especial, a tots els treballadors i veïns que ajuden i recolzen any rere any a la Festa Cubana, i que permeten a l’Ateneu del Món tirar endavant els nostres projectes solidaris. MOLTES GRÀCIES A TOTS.

 

ATENEU DEL MON

bottom of page