top of page

XXIV FESTA CUBANA 

 

Ateneu del Món vol donar les gràcies a tots els socis, amics, veïns, i tota la gent que un any mes heu fet possible la Festa Cubana, som molts, i molt diversos que ho fem, des de el nostre ajuntament i tot el seu equip de treballadors que col·laboren, i en especial tots els Comerciants de Sant Quirze del Vallès, que amb els seus obsequis fan possible una gran Rifa.

 

Aquest any es van servir 300 menús, i més de 400 mojitos, i una gran orquestra “SUENA CUBANO” que ens va fer ballar en viu i en directe, una gran punxa discs, la Silvia, ens va posar musica tota la nit, la Salut de Sabadell amb els seus alumnes ens van ensenyar a ballar, i molta gent va gaudir de la nit.

 

I el millor de tot això, hem tingut uns beneficis de 5.049 € aquest any destinats a la Fundación Vicente Ferrer, que treballa des de fa 50 anys, a la zona Rural de l’Índia al districte d'Anantapur. A la festa va venir en Lancy Dodem representant de la Fundación per explicar-nos que aquest any que celebren el seu 50 aniversari, tenen com a repte la construcció de cases pels intocables. Doncs a Sant Quirze i amb els beneficis de Festa Cubana en farem dues de cases. Ens sentim molt contents que passant una gran nit de festa, aconseguim aquesta fita.

 

I Ateneu del Món us espera l’any vinent, el 4 de juliol de 2020, per un nou repte solidari, la 25na. Festa Cubana. GRÀCIES.

Sant Quirze 08/07/2019

bottom of page