top of page

25ena FESTA CUBANA

Després de dos anys d’interrupció per culpa de la pandèmia, aquest any hem pogut reprendre la Festa Cubana per celebrar-ne la 25ena Edició.

Ens hem retrobat amb el millor esperit de les festes d’estiu a l’aire lliure amb música en directe, banderoles de colors, taules de germanor i sopar a la fresca.

 

Dues-centes cinquanta persones han gaudit de la tradicional fideuà a càrrec del cuiner Ignasi i més de cinc-centes han passat pels exteriors de la Masia de Can Feliu per prendre un mojito i demostrar les seves dots de ball llatí de la mà de la nostra DJ de capçalera, la Sílvia, aquest any acompanyada pel Joan. I després de l’animació i amb la pista plena de gom a gom, ha arribat el plat fort de la nit, l’actuació en directe de la banda “Los del Swing”. 

Però també hi ha hagut rifa, gràcies a la generositat d’una seixantena de comerços del nostre municipi, i el lliurament del premi a la guanyadora del Concurs de Cartells de Festa Cubana en la seva novena edició, la Paula Bito. 

A falta dels darrers càlculs, estimem en uns 5.000 € els guanys de la Festa Cubana 2022, que aniran íntegrament destinats a donar suport econòmic a les famílies Ucraïneses acollides al poble, sumant-nos a l’esforç que Sant Quirze, liderat pel nostre l’Ajuntament, està duent a terme per integrar aquestes persones nouvingudes. 

Agraïm un cop més la imprescindible disponibilitat de l’Ajuntament, que ens facilita tota la infraestructura necessària per dur a terme un esdeveniment d’aquesta magnitud.

Per suposat, compartim l’èxit de la Festa amb la ciutadania de Sant Quirze per la resposta multitudinària rebuda i ens emplacem de nou el primer dissabte de juliol del proper any. 

 

Laura Clemente

ATENEU DEL MÓN

bottom of page