top of page

Aquest dissabte 1 de juliol, hem celebrat la XXVI FESTA CUBANA, a Sant Quirze del Vallès.

Ens hem retrobat amb el millor esperit de les festes d’estiu a l’aire lliure, amb música en directe, banderoles de colors, taules de germanor, sopar a la fresca.

Unes 350 persones han gaudit de la tradicional fideuà a càrrec de “La Vostra Cuina”, i més decinc-centes persones han passat pels exteriors de la Masia de Can Feliu per prendre un mojito I demostrar les seves dots de ball llatí de la mà de la Helen Abigail, el DJ “Corcho” ens ha anima amb bona música tota la nit. I després de l’animació i amb la pista plena de gom a gom, ha arribat el plat fort de la nit, l’actuació en directe de l’orquestra “Chekereson”.

Però també hi ha hagut la rifa solidària, gràcies a la generositat d’una seixantena de comerços del nostre municipi. Una nit màgica per grans i petits.

A falta dels darrers càlculs, estimem en 4.500 € els guanys de la Festa Cubana 2023, que aniran íntegrament destinats a la Fundació Vicente Ferrer, per la seva feina a l’Índia rural.

Trobareu informació dels seus projectes a: https://fundacionvicenteferrer.org/es

Agraïm un cop més la imprescindible disponibilitat de l’Ajuntament, que ens facilita tota la infraestructura necessària per dur a terme un esdeveniment d’aquesta magnitud.

Per suposat, compartim l’èxit de la Festa amb la ciutadania de Sant Quirze per la resposta multitudinària rebuda i ens emplacem de nou el primer dissabte de juliol del proper any.

Sant Quirze del Vallès, 1 de juliol 2023

Laura Clemente

ATENEU DEL MÓN

bottom of page