top of page

FESTA MAJOR SQV 2016

 

Una nova Festa Major a Sant Quirze del Vallès, que des de la nostra Entitat la fem participativa i a on cada any ens hi impliquem.

De Dijous amb el tret de sortida donada per l’Alcaldessa i Regidors, fins el castell de focs que tanca any rere any la festa major de una manera o un altra hem estat participant de l’alegria i xerinola de la festa.

La nostra participació va ser el dissabte dia 3 de setembre a les 20h a La Patronal, a on varem presentar el documental “On acaben els camins” una historia impressionant del metge català Oriol Mitjà, que amb una simple pastilla de un cost molt ínfim, pot aconseguir eradicar la malaltia del Pian, i tot això passa a un entorn paradisíac a l’illa de Lihir a Papua Nova Guinea, si no l’he pogut veure us ho recomanem.

I diumenge al Parc de les Morisques i dintre del Camp de Refugiats instal·lat al parc, i que intentava donar visibilitat al drama humà mes gran que ha viscut Europa, varem participar amb la Plataforma de Benvingudes Refugiades i varem presentar a 4 voluntàries de l’entitat Ajudem-Ayudemos-Help, que arribaven dels camps de refugiats grecs,  i ens explicaren la situació actual que allà han trobat i que ens fa tan de mal sols de sentir, i no podem entendre aquesta situació, i no volem renunciar a la Denuncia i a la lluita per un canvi de legislació i de dictàmens politics per ajudar a tantes i tantes persones.

Varem tancar la festa major amb la famosa botifarrada popular, que com sempre arreplega molta gent i que amb el castell de focs, posa el punt i final a la Festa Major 2016

 

ATENEU DEL MÓN

_MG_6623
_MG_6635
_MG_6624

Botifarrada

.

Holi Party

.

bottom of page