top of page

II FIRA D'ENTITATS.  18-19 ABRIL 2015

 

Aquest cap de setmana vam estar al parc de les Morisques 44 entitats del nostre poble, un ventall de les diferents activitats que es porten a terme dintre del nostre municipi i es una manera i una ocasió per donar-nos a conèixer i conèixer-nos entre nosaltres.

 

L’ATENEU DEL MÓN, també hi ha participat exposant el seus projectes actuals, les actuacions mes immediates, concurs de contes solidaris, teatre, Mercat Vintage, etc.

 

Les activitats que vàrem desenvolupar aquest dies a la fira, ha estat diverses, el dissabte vàrem estar acompanyades de les companyes de ILERI, que tota la tarda varen fer activitats per els nens, un espectacle en angles, “Oh my world”, i tots els nens que varen estar al nostre estand la tarda de dissabte varen dissenyar postal màgiques.

 

Diumenge al mati dues amigues de Senegal, i Gambia, La Fadera i la Rokhayatou varen fer trenes africanes a totes les persones que es varen a atansar a la nostra parada. Va ser un èxit enorme, no hi va haver temps per totes les nenes que esperaven, per el que hem promès que tornaran a SQV.

Un Fira amb molt d’èxit, amb molta participació ciutadana i que el diumenge es sumava a la Festa Mussol, ple de paradetes amb els típics mussols

 

Sant Quirze del Vallès 19 d’abril 2015

En aquest vídeo, es pot veure el resum de les activitats destacades de la Fira d'Entitats com són l'espectacle "Oh my world", contes en anglès, la Ballada de Gegants i la Cercavila, la presentació del disc "Obre els ulls", el concert del grup Mr. Keston, el ball de Diables, un concert del combro de l'Escola Municipal de Música i el concert d'AlQuadrant, que presenta el seu nou disc "Gente Conectada".

 

 

(vídeo cedit per l'Ajuntament de Sant Quirze) >

bottom of page