top of page

Dissabte 25 de març hem celebrat una nova edició de la caminada popular de marxa nòrdica amb la col·laboració de l’entitat NORDIC WALKS de Sant Quirze, una de les cites més esperades del calendari Ateneu, que ens reuneix cada darrer dissabte de març.

La ruta organitzada pels NORDIC WALKS, que cada any ens descobreixen un nou racó del Vallès, aquest any ha cobert uns 10Km dins l’espai verd entre el Parc de la Llacuna de Montcada i el Castell de Santa Perpètua (Can Taió). 

En un matí particularment càlid per als primers dies de primavera, els més de 80 participants han gaudit de l’exercici físic a l’aire lliure, així com de les explicacions dels monitors, que per un moment han esdevingut els nostres guies sobre diversos punts d’interès.

Agraïm als monitors la seva col·laboració desinteressada i tots els Nordic Walks per la seva disponibilitat. Gràcies al donatiu dels participants, s’han pogut recaptar 820 €, que aquest any l’Ateneu del Món destinarà als projectes amb la Fundación Vicente Ferrer.

 

Gràcies a tots! Ja esperem la propera!

bottom of page