top of page

CAMINADA SOLIDÀRIA DE MARXA NÒRDICA

26 de Març 2022 – Activitat Ateneu del Món –

Aquest any, un cop mes hem fet la Marxa Nòrdica Solidària,  que amb la col·laboració de l’entitat NORDIC WALKS de Sant Quirze organitzem anualment per poder seguir portant a terme els nostres projectes.

La ruta organitzada per Nòrdic Walks ha estat al Parc natural del Delta del Llobregat, hem fet una ruta de uns 12 Km a ritme suau, ens hem endinsa’t tot fent un itinerari de descoberta, que ens ha portat fins arribar a la desembocadura del riu Llobregat, hem passat per l’edifici de Carrabiners i el Semàfor tot seguint els camins del canal de la Bunyola. Una gran ruta que han organitzat la gent de Nòrdic Walks SQV.

En ple inici de la primavera no ens hem pogut lliura de una lleu pluja que al llarg del mati a estones ens ha acompanyat 

Els 70 participants han estat obsequiats amb Xocolata o un Boc’n Roll, així com unes extraordinàries pomes i mandarines d’avituallament,  obsequiades per les fruiteries de Sant Quirze:

Fuites i Verdures El Mas – K La Sita

Fruites Cal Fruiter

Els agraïm a totes dues la seva solidaritat amb la caminada i els nostres projectes.

Els beneficis de l’activitat han estat de 548,-- €, que es destinaran íntegrament als projectes de la FUNDACIÓ VICENTE FERRER a l'Índia. 

 

Sant Quirze del Vallès, 26 de març de 2022

bottom of page