top of page

MERCAT SOLIDARI DE JOGUINES I CONTES 19 DE NOVEMBRE 

La Setmana Solidària de Sant Quirze, que s’ha celebrat del 3 al 19 de novembre i que aquest ha promogut actes i activitats sota el lema “Pel Dret a una Infància Digna”, ha tancat diumenge 19 amb el Mercat Solidari de Joguines i Contes.

A través de les escoles de Sant Quirze, els nens han donat una gran quantitat de joguines i contes, que s’han venut al mercat solidari, permetent donar una segona vida a material infantil que encara està molt bon estat i recollint gairebé 2.000 € de recaptació que aniran a un programa d’assistència als Refugiats, una problemàtica que malauradament persisteix, malgrat haver perdut protagonisme als medis de comunicació.

L’Ateneu del Món, junt amb la resta d’entitats solidàries del nostre municipi que conformen la Mesa de Solidaritat, ha sumat esforços per què aquest any, un cop més, sigui una de les activitats amb millor acollida per part de la ciutadania. 

Hi ha previst un segon Mercat de Joguines amb la mateixa filosofia per diumenge 17 de desembre a la Plaça d’Anselm Clavé per col·laborar amb La Marató de TV3, aquest any, per recolzar la investigació de les malalties infeccioses.

bottom of page