top of page

Escrit de l’Elisabeth a les xarxes, molt emotiu a reseguit fil x randa tot el nostre any 2022 Ateneu.

Fa molts i molts anys la colla de l'' @ateneudelmon_ong ens oferien el concert de Nadal, l'únic concert que juntament amb el que cada any fa  la #societatcoralillustracióartística ens feien sentir que al nostre poble arribava el Nadal.

Per sort de fa un quants anys cap aquí les propostes culturals durant l'any s'han consolidat i tenim moltes propostes per poder celebrar l'arribada de Nadal.

Avui, com aquests més de vint anys, celebrem amb els amics de l' @ateneudelmon_ong un any de molta activitat,  un any on la lluita contra de les desigualtats encara ens és més necessària que mai. Un any on una nova guerra  a Europa ens ha colpit i ha fet que els ateneus s'hagin arremengat per recaptar diners, repartir roba, acompanyar, orientar i estimar a les famílies que han arribat refugiades al poble.


Un any on la companya #Juani ha recuperat la llibertat i l'hem pogut abraçar, un any on hem pogut veure i parlar amb l'#EmilioEspin i el seu fill.

Una any on la col·laboració tan necessària amb Cuba continua sent complicada. 
Una any on hem homenatjat al company #AlvarGarcia...

Un any ple de vida, de cooperació, solidaritat, música, teatre, formació, joguines solidàries, converses, rialles  plors, anhels de justícia a les fronteres i arreu ,un any de llum ,esperança i lluita.

Bon Nadal @ateneudelmon_ong , i molta i molta energia pel 2023!!

#Nadal22
#cooperació 
#SQV

bottom of page