top of page

 Política de protecció de dades                                                                                        

 

 

 

Als efectes de la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal i la llei 34/2002 de serveis de la societat de l’informació i comerç electrònic, consenteixes expressament que les dades recavades a través del email, o formularis inclosos a la www.ateneudelmon.org siguin inclosos en el fitxer de dades de caràcter personal titularitat de ATENEU DEL MÓN, i la finalitat sols es la de gestionar consultes, projectes o qualsevol col·laboració social amb ATENEU DEL MÓN.

 

L’ATENEU DEL MÓN, AMB DOMICILI A Sant Quirze del vallès, carrer Eduard Toldrà s/n, centre cívic Masia Can Feliu , codi postal 08192, garanteix l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades facilitades, per el que deurà realitzar petició per escrit. Si en qualsevol moment es desitjar revocar el consentiment també pot comunicar-ho per correu electrònic a: ateneudelmon@hotmail.com, o a traves del numero de telèfon 649636715.

 

Autoritzo que ATENEU DEL MÓN, tracti les meves dades de caràcter personal en l’àmbit de l’entitat en compliment de la llei 15/99 de 13 de desembre DE PROTECCIÓ DE DADES. En podeu exercir el dret d’accés, rectificació o cancel·lació adreçant-vos a l’entitat per correu electrònica a: ateneudelmon@hotmail.com, o al Tf. 649636715.

 

ATENEU DEL MÓN , inscrita al registre d’ Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el Nº 44108.

bottom of page