top of page

IOGA SOLIDARI – DONACIOÓ PER LA FUNACIÓ VICENTE FERRER

 

El 7 de novembre de 2014 l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir proclamar el 21 de juny Dia Internacional del ioga dins projecte de resolució 69/l.17. D’aquesta manera fa notar la importància que les persones i les poblacions adoptin decisions més saludables i formes de vida que propiciïn la bona salut.

Remarca el fet que la salut mundial és un objectiu de desenvolupament a llarg termini que exigeix una cooperació internacional més estreta mitjançant l’intercanvi de les millors pràctiques encaminades a l’adopció d’estils de vida individuals que no incloguin excessos de cap tipus.

Reconeix que el ioga ofereix un enfocament holístic de la salut i el benestar. Reconeix, també, que difondre més àmpliament la informació relativa als avantatges que comporta practicar el ioga seria beneficiós per a la salut de la població mundial.

Amb la celebració d’aquest Dia Internacional del Ioga volem difondre i conscienciar-vos dels beneficis d’aquesta pràctica.

Aquest dissabte 17/6 vam celebrar el dia del Ioga Solidari, vàrem arreplegar un grup petit però entregat d'unes 25 persones. Després de la classe de Ioga de la Marga del centre SATYA, un refrigeri per gentilesa de BioCopy’s, i després en Lancy ens va fer una amena xerrada amb comentaris de la Fundació, projectes actuals, i també costums i diferencies dintre del país.


Es varen recaptar 235,- € i una aportació d'Ateneu del Món de 265,- €, que fa un total de 500,- € per la Fundació Vicente Ferrer.

Refrigeri gentilesa de BioCopy’s 

Inauguració de l'exposició i xerrada d’en Lancy Dodem (portaveu de la Fundació Vicente Ferrer) sobre ""Els drets sexuals i reproductius a l'Índia rural" a la Masia de Can Barra el dia 17 de juny de 2017.

.

.

bottom of page